• darkblurbg
  JAM Exclusive
 • darkblurbg
  JAM Exclusive
 • darkblurbg
  JAM Exclusive
 • darkblurbg
  JAM Exclusive

Transparantie, eerlijkheid, authenticiteit en no nonsense zijn de kernwaarden van ons bedrijf. Een van de allerbelangrijkste vragen is; met wie doe ik eigenlijk zaken?

De klant wordt steeds mondiger en wilt weten of de aangeboden informatie ook aan zijn vraag voldoet. Wij proberen daar zo goed en volledig mogelijk op in te spelen door vooraf heldere doelen te stellen en onze business niet op te kloppen. We doen wat we doen en in wat we doen zijn we goed!    Niet méér, maar zeker ook níet minder.

Jam Exclusive is een bedrijf waarvan de eigenaar jarenlange ervaring heeft in de Security- and Safety branche bij Amerikaanse Multinationals, opgeleid tot brandweerofficier met specialisaties en de bevoegdheid tot opleiden en examineren van personen.  Ruim 25 jaar ervaring als ondernemer. In die 25 jaar heeft hij twee commerciële bedrijven opgericht op het gebied van Veiligheid, groot gemaakt en verkocht. Deze bedrijven hadden bij elkaar 110 mensen in dienst en waren marktleiders in Nederland.

Jam Exclusive kent het klappen van de zweep en weet hoe hij u kan leiden door de jungle van wet- en regelgeving. Jam Exclusive is als bedrijf op dit moment ook actief in Dubai, Abu-Dhabi, Ierland en Engeland. Wij werken landelijk en zijn gevestigd in Nederland. 

Bent u geïnteresseerd of u heeft nog  vragen, u kunt ons altijd vrijblijvend bellen via: 020-2441956 of mailen: mail@jam-exclusive.com